Brea

.


Billy

Billy heeft de titel ''gentle giant'' meer dan verdient.  Hij is super relaxt in de omgang met IEDEREEN en vind letterlijk alles goed. Hij is gek op spelen en knuffelen. Als je hem een aai over zijn kopje geeft is hij zo blij dat zijn bekje opengaat. Wandelen aan de lijn vind hij super gezellig en zal iedereen begroeten.
Billy heeft meerdere keren model gestaan bij de fotofair. hij is leuk om naar te kijken en dat weet hij maar al te goed!
Kittens vind hij heel interessant en nam zelfs samen met onze dekkater Newt de vaderrol over van ons eerste nestje.


Mochi

Mochi is een heel klein tenger Ragdoll vrouwtje van maar 3,5kg met de grootste persoonlijkheid ooit.
ze is geen tortie, maar heeft absoluut wel de pit van een tortie! ze kan zo heerlijk chagrijnig zijn en weet heel goed wat ze wel en niet wilt, maar zal je nooit slaan met haar klauwen en/of bijten. wel weglopen en heel klagelijk miauwen. ;)
haar kopjes daarentegen voelen eerder aan als kopstoten.. en die geeft ze heel vaak. het liefst tegen je hoofd aan.
op schoot liggen vind ze heerlijk en heeft ook haar momenten dat ze urenlang met je wilt knuffelen. 
Mochi is dus een beetje de chagrijnige tante van de groep en zolang ze gewoon haar ding kan doen gaat alles goed.


Nugget

Nugget is de kat van Joe en de 'opa' van de groep.  Hij heeft ook duidelijk voorkeur naar Joe en zal altijd in de buurt zijn van Joe.
Hij heeft een heel rustig karakter en bekijkt alles liever van een afstandje. Hij is geen fan van drukte maar zal wel gewoon aanwezig blijven en af en toe langs je been komen voor een aaitje
Hoewel hij het grote maatje is van Joe is betekent dat niet dat hij niet lief is naar anderen toe! want ook hij kan heel knuffelig zijn naar iedereen toe. 1 van zijn grootste hobbies is mensen begroeten aan de deur.


Hunter

Hunter is de volle broer van Mochi maar is wel 1 jaar jonger. 
Celestina vind dat hij eruit ziet als een wit bolletje wanneer hij in zijn wintervacht zit, zijn vacht is dan zo dik en lang dat hij gewoon heel bol eruit zit. hij kan net zoals zijn oudere zus heel klagelijk miauwen, misschien zelfs nog iets erger. Net zoals Blue is hij ook geen fan van optillen maar vind het wel gezellig om naast je te liggen op de bank.  Ook hij keurt aaitjes over zijn bolletje goed en een zachte borstelbeurt vind hij ook geweldig. Al met al een lekker rustige kater die gewoon zijn ding doet en het allemaal wel prima vind.


.
.
.
.

 

 

 

Over de regenboog . . .


✟ Mimi

Mimi samen met haar doodgeboren kitten
05/03/2017 ~ 07/01/2020
tekening  gemaakt door mijn vriendin Tanidraws / Tania hoenink